Partnereink

Hogy kölcsönösen segítsük egymás internetes megjelenését, létrehoztuk a Partnereink menüpontot azok számára, akik vízzel kapcsolatos vállalkozást,  weboldalt üzemeltetnek. A weboldalajánlóban szerepelhet a weboldal neve, internetes elérhetősége és rövid bemutatása (kb. 3-5 mondat). Cserébe mi is kérjük, hogy helyezze el a Vízpont partner logóját az oldalunkra mutató linkkel. Kérjük, a leírás végére helyezze el a linket (http://...), ahol megtalálhatjuk az ön által elhelyezett oldalunkra visszamutató linket, logót. 

Letölthető logóink:

vizpont-partnerlogo

vizpont-partnerlogo-blueHa bővebb ismertetőt, cikket is szeretne cégéről elhelyezni vagy éppen a szolgáltatáskeresőben is megjelenni, akkor kérjük vegye igénybe további szolgáltatásainkat, melyről bővebben a Médiajánlatunkban olvashat. 

 

 

Partnereink

Webes hivatkozás Lívia Apartmanház

Lívia Apartmanház Balatonfüred - Olcsó balatoni apartmanok
A Lívia Apartmanház egész évben várja Balatonfüreden a pihenni vágyókat és az aktív programok kedvelőit.

Webes hivatkozás Gyulai wellness

Gyulai wellness szállások
Gyulai Wellness Szállások - Több mint gyulai szálloda minőség, olcsó árakkal. kiadó gyulai apartman - panzió, apartmanház

Webes hivatkozás Makarska travel

Makarska Apartments
Apartments Makarska - Croatia Travel info. Accommodation Makarska in Dalmatia. Book your apartment directly from house owner with no provision.

Webes hivatkozás Várfürdő-Panzió Apartmanház Gyula

Várfürdő-Panzió Apartmanház Gyula
A legújabb gyulai panzió, a gyulai hotelek és szállodák kényelmét és minőségét nyújtja Önöknek ! 21 db, gyulai superior apartman

Webes hivatkozás Corvin Hotel

Partnereink - Linkek - visitgyula.com - gyulai-szallas.hu -
Gyulai Szálloda és Apartman. Wellness Hotel Gyulán. Olcsó szállás Széchenyi kártya elfogadóhely Gyulán